linkedin behance facebook instagram odnoklassniki twitter vimeo vk youtube logo-edx
Skip to main content

Întrebări frecvente

Cum îți creezi cont pe platformă și completezi chestionarul inițial?

Apasă pe link pentru a viziona pas cu pas procesul. 

Cum îți schimbi parola dacă ai uitat-o? 

Apasă pe link pentru a viziona pas cu pas procesul. 

Ce fac dacă eu am avut cont pe vechile platforme Predau Viitor și Îndreptar Digital? Cum mă conectez la contul nou?

// Dacă te afli într-una dintre situațiile de mai jos, urmează pașii de activare:

Pași pentru activarea contului unic pe noua platformă

  • Te asiguri că limba de afișare a informației din platformă este Română (din colțul dreapta sus).
  • Apeși butonul Autentificare (colț dreapta sus)
  • Introduci adresa de email și parola cu care te autentificai pe Îndreptar Digital sau Predau Viitor și apeși Autentificare.

*Dacă ai uitat parola, o poți recupera, apăsând imediat sub câmpul parolă, pe Aveți nevoie de ajutor pentru autentificare? Mi-am uitat parola. Urmează apoi instrucțiunile primite pe email.

  • În pagina în care ajungi după Autentificare, înainte de a descoperi orice curs / resursă, este obligatoriu să completezi informațiile din secțiunea Cont. Știm că mulți dintre voi v-ați dorit să le puteți edita singuri, acum se poate și chiar vă încurajăm să o faceți de fiecare dată când apare o modificare. Le vei găsi mereu dând click pe săgeata din dreapta sus, lângă pictograma ”omuleț”, în CONT. Acolo puteți înlocui și adresa de email dacă remarcați orice eroare la formatul ei.
  • *Pas doar pentru profesorii care predau la clasă. După ce finalizezi completarea setărilor de cont, vei avea de completat un Chestionar cu 2 secțiuni (5 min pentru completare) cu câteva informații generale profesionale și despre clasa de elevi. Este obligatoriu și ne ajută să facem cursurile noastre mai relevante. Toate cursurile din platformă vor deveni disponibile doar după completarea chestionarului. Informațiile din cele 2 secțiuni se salvează automat, pe măsură ce sunt completate.
  • Gata activarea contului! Te invităm să mergi în secțiunea Descoperă cursuri noi și să te pre-înscrii deja la cursurile disponibile sau să te pre-înscrii la cursurile care urmează a fi lansate în perioada imediat următoare.

 

Ce ai păstrat în contul personal pe noua platformă?

  • În secțiunea CURSURI din meniul principal, vei găsi lista cursurilor absolvite pe oricare dintre platformele Îndreptar Digital și/sau Predau Viitor, nu și conținutul lor. Lângă denumirea cursului vei găsi re-emis certificatul tău de absolvire, modificat ca aspect conform specificațiilor noii platforme.
  • În PROFIL (click pe săgeata din dreapta sus, lângă pictograma ”omuleț”) vei găsi toate certificatele obținute și pe cele pe care le vei obține. Aici poți personaliza și profilul tău public pe platforma Predau Viitor.

 

// Dacă aveai 2 conturi diferite, unul pe Predau Viitor și altul pe Îndreptar Digital, cu 2 adrese de email diferite, te încurajăm să urmezi pașii de activare de mai sus și să îți activezi contul pe noua platformă cu o singură adresă de email, cea pe care o folosești cel mai frecvent.