linkedin behance facebook instagram odnoklassniki twitter vimeo vk youtube logo-edx
Skip to main content

Portofoliul digital esențial al profesorului de învățământ primar

Asociația Techsoup

Apreciatul curs Intensiv de educație digitală absolvit deja de 3.402 învățători și profesori, care au dus activități digitale la peste 68.000 de elevi, ajunge pe Platforma unică de cursuri Predau Viitor cu un nume nou și o formulă concentrată pe instrumente digitale esențiale și pedagogia din spatele utilizării lor.

Despre curs:

Cursul online Îndreptar Digital | Portofoliul digital esențial al profesorului pentru învățământ primar este o călătorie intensivă de explorare a educației digitale. 

Cursul vă invită să explorați educația digitală într-un ritm intensiv, oferind o abordare inovativă, atractivă și colaborativă. Părțile de teorie sunt completate de foarte multe oportunități de a aplica practic ceea ce învățați și de a vă construi propriile contexte la clasă în care să transferați cunoștințele dobândite.

Cu o abordare integrată în curs veți aprofunda o serie de resurse digitale necesare pentru portofoliul de bază al oricărui cadru didactic. 

Obiectivele cursului:

Scopul acestui curs este să te ajute să:

  • descoperi de ce este valoros să integrezi tehnologia de bază în clasa ta și cum să o faci în mod eficient și efectiv pentru învățarea elevilor;
  • utilizezi un set de instrumente digitale de bază care asigură integrarea tehnologiei în predare și învățare la școala primară;
  • înțelegi rolul pedagogic al instrumentelor propuse pentru a le putea utiliza corect în diferite situații la clasă;
  • aplici la clasa ta instrumentele digitale și resursele aferente prin exercițiile și proiectele de dus la clasă;
  • reflectezi asupra activităților pe care le faci sau le vei face cu elevii;
  • te alături unei comunități de învățare continuă, prin care să explorezi felul în care instrumente digitale esențiale îți pot îmbunătăți activitatea la clasă.  

Cine se poate înscrie: 

Cursul a fost creat pe baza expertizei acumulate în comunitatea pentru învățământ primar - Îndreptar Digital, dar experiența edițiilor anterioare ne-a arătat că de acest curs poate beneficia orice persoană care predă sau se pregătește să predea la orice nivel de învățământ, indiferent de disciplina pe care o predă.

 

Tipul cursului: în ritm propriu, asincron

 

Efort estimat pentru finalizarea cursului:

15 de ore de lucru, incluzând parcurgerea materialelor de curs, teme, discuții, autoreflecție și evaluări

 

Recomandare de ritm de învățare:

Recomandăm 30-45 de minute de învățare de cel puțin 3 ori pe săptămână, cursul poate fi finalizat în sub 1 lună de la începere

 

Absolvire:

Cursanții trebuie să acumuleze 70 din cele 100 de puncte disponibile ale cursului, parcurgând toate activitățile cursului, evaluările fiecărui modul și cea finală. Toți participanții care îndeplinesc condițiile de absolvire primesc diplomă de absolvire a cursului. Cursul nu are credite profesionale transferabile.

 

Ce spun profesori absolvenți despre acest curs:

A fost cel mai minunat program, care m-a ajutat foarte mult. Datorită dumneavoastră și colegii mei sunt mai bine pregătiți pentru că i-am informat despre tot ce am învățat și aplicat în acest maraton de aplicații și platforme digitale. Sunteți cei mai buni dintre cei buni!

— Roxana C.,  învățătoare

 

A fost un curs foarte frumos și util, cea mai prietenoasă perfecționare în cei 42 de ani la catedră.

— Mariea P.,  învățătoare

 

Cursul de educație digitală a contribuit enorm la formarea mea ca viitoare învățătoare. Informațiile și resursele de care am beneficiat vor îmbunătăți calitatea activităților la viitoarea mea clasă, iar abilitățile digitale pe care mi le-am format mă vor ajuta să integrez în lecții diverse aplicații și site-uri.

— Mara H., viitoare învățătoare, studentă PIPP Universitatea Lucian Blaga Sibiu

 

Am fost plăcut impresionat de profesionalismul de care a dat dovadă echipa Asociației Techsoup în crearea și structurarea cursului. Acest curs reprezintă un ajutor extraordinar pentru profesorii care-și doresc să facă un salt în școala viitorului imediat după absolvirea lui.

— Ghiță A., profesor, Liceul Marin Preda, Odorheiul Secuiesc (pedagogic)

 

Mulțumesc pentru oportunitatea de a participa la acest curs. Este, cu siguranță, cursul care mi-a plăcut cel mai mult din mai multe puncte de vedere: mod de organizare, parcurgere în ritm propriu, gamă largă de resurse și instrumente și nu în ultimul rând profesori simpatici care ne-au oferit explicații și demonstrații clare.

— Diana C., viitoare învățătoare, studentă PIPP Universitatea Lucian Blaga Sibiu

Enroll