linkedin behance facebook instagram odnoklassniki twitter vimeo vk youtube logo-edx
Skip to main content

Accelerator | Introducere în Product Development

Asociația Techsoup

Cursul Introducere în Product Development pentru profesori de informatică și TIC de gimnaziu și liceu este o experiență 100% online, parcursă în ritm propriu în care participanții învață despre etapele dezvoltării de produse IT, chiar alături de oameni din industrie. Cursul face parte din programul Acceleratorul Predau Viitor, creat și derulat de Asociația Techsoup cu sprijinul Romanian-American Foundation.

Despre curs

În Cursul Introducere în Product Development, ca prim pas din Programul Acceleratorul Predau Viitor, profesorii vor trece ei înșiși prin etapele dezvoltării de produse IT și vor învăța chiar de la oameni din industria de IT.

Acceleratorul Predau Viitor este o experiență de învățare exclusivă și intensivă, care conectează realitatea și provocările industriei IT de dezvoltare de produse cu școala și îi ajută pe profesorii de informatică și TIC de gimnaziu și liceu să-și antreneze elevii pentru inovație.

Cursul face parte din programul Acceleratorul Predau Viitor, creat și derulat de Asociația Techsoup cu sprijinul Romanian-American Foundation.

Cine poate participa

Un curs pentru profesori și profesoare de informatică și TIC de la gimnaziu și liceu.

Obiectivele cursului

Până la finalul cursului, participanții vor reuși:

  • să reflecteze asupra rolului pe care profesorul de informatică îl are în conectarea elevilor cu o informatică aplicată, cu soluții la probleme din lumea reală;
  • să cunoască concepte și procese actuale din industria de IT: principii generale, scrierea de ipoteze și desk research, wireframe, interacțiuni cu clienții și testarea cu utilizatorii, MVP (Minimum Viable Product / Produs Minim Viabil) și managementul unei echipe de produs;
  • să cunoască etapele dezvoltării de produse de tehnologie așa cum sunt ele folosite în industria IT;
  • să pornească de la ideea unui produs de tehnologie până la crearea unui Produs Minim Viabil;
  • să își dezvolte competențe de comunicare prin interacțiunile cu potențiali utilizatori / clienți ai produsului și cu alți colegi profesori;
  • să reflecteze asupra experienței de învățare și să integreze feedback personalizat de la alți cursanți și/sau echipa cursului;
  • să își crească nivelul de încredere pentru a fi pregătiți / pregătite să aplicați Metoda Accelerator Product Development la clasa de elevi (conținut care se va regăsi într-un curs separat). 

Cum este organizat și efortul de timp estimat: 

55 de ore de lucru.

Cursul se desfășoară 100% online, asincron și se parcurge în ritm propriu.

Diplomă:

La sfârșitul cursului, participanții care îndeplinesc condițiile de absolvire vor primi diplomă de absolvent. Cursul nu are credite profesionale transferabile. 

Echipa cursului: 

Expert de conținut al cursului: George Diță. 

George a fondat Wise Up o agenție de prototipare a produselor, unde se concentrează pe introducerea produselor digitale pe piață în mai puțin de 3 luni. A lucrat cu antreprenori și directori de corporație pentru a testa și dezvolta produse bazate pe date, în industrii precum: fintech, automatizarea clădirilor, IoT. Anterior, el a proiectat și a condus mai multe acceleratoare de startup-uri, a introdus multiple produse digitale pe piață și a pregătit startup-uri și corporații în proiectarea și managementul produselor. Din 2021 este Head of Product la Softbinator Technologies.

 

                        

Enroll